smart-logo-loader

Upit za vozila

Preuzimanje

Vraćanje

Kategorija

Savršenstvo ima novi oblik

Osetite snagu, eleganciju i napredak

Sa novim Audi A4 vozilima, SMART Rent A Car Beograd proširuje LUX segment svoje flote i započinje novo poglavlje u svojoj uspešnoj priči. 

Inovativne tehnologije, naprednog dizajna, uz brojne mogućnosti dodatne opreme koje smo pripremili za vas, Audi A4 spaja sve ove vrednosti u jednu izuzetnu celinu, pružajući novi vid mobilnosti. Njegova kompaktna šasija izrađena je od aluminijumskih komponenti, dok ga pokreće moćan i energetski efikasan motor sa automatskim prenosom, a unutrašnjost pleni virtuelnim kokpitom opremljenim multimedijalnim sistemima koji prikazuju sve informacije o vozilu sveobuhvatno i celovito. Atletski zategnutih površina, novi dizajn A4 modela, sažima eleganciju sa sportskim performansama, praćenu udobnom unutrašnjom kabinom, uz nivo buke koji je izuzetno nizak.

Audi A4 limuzinu možete voziti u brojnim prilikama, a mi vam ga preporučujemo kako za gradsku priču, tako i za vikend putovanje ili neku dalju destinaciju. Audi A4 je dostupan u ponudi SMART Rent A Car Beograda od 24. aprila 2017. godine.